Kryssning till Savona

Med Costa Cruises kan du kryssa med det lyxiga fartyget Costa Luminosa från Stockholm till den italienska hamnstaden Savona. Kryssningen varar i 14 dagar och gör flera stopp i Europas vackraste hamnstäder, vilket gör detta till den optimala kryssningsresan!

Första stoppet görs i Köpenhamn, där resenärerna kan gå ut och uppleva staden i nio timmar. Kryssningen går sedan vidare mot Amsterdam, där ett uppehåll på sex timmar görs. Stoppen därefter är Dover i England, Le Havre i franska Normandie, Vigo i Spanien, Lissabon i Portugal, de spanska städerna Valencia och Barcelona innan italienska Savona nås.

Att göra ombord

Att njuta av havsutsikten från denna lyxiga färja är en upplevelse i sig. Det finns även en hel del andra aktiviteter ombord på den lyxiga kryssningen mellan Stockholm och Savona. Om du vill njuta av en spaupplevelse i världsklass kan du besöka Samsara Spa. Spaavdelningen är fyra däck högt och erbjuder ett mycket brett utbud av behandlingar och det finns även bastu, turkiskt bad och solarium. Vill du koppla av i vattnet finns tre stora poolområden på färjan både under tak och uppe på däck.

Precis som under andra kryssningsresor finns stora möjligheter till fest och nattliv. Det finns hela elva barer ombord. Vidare finns flera casinon och även ett stort utbud av underhållning med livemusik, shower och mängder av dansgolv. Helt enkelt finns allt för den perfekta kvällen! Kryssningen passar även barnfamiljer. Det finns flera lekrum och bollhav ombord, dessutom finns det barnklubbar som anordnar barnkalas, skattjakter, pysselkvällar och andra lekar. På färjan finns givetvis även ett stort utbud av taxfree-butiker för den som vill ta en lång shoppingdag.

Maten som erbjuds ombord sätter pricker över i:et för kryssningen mellan Stockholm och Savona. Restaurangerna på färjan håller världsklass och erbjuder unika matupplevelser med de finaste råvarorna. Särskilt omtalat är kryssningens alla fantastiska italienska restauranger, som får dig att känna dig som om du redan är framme i Italien!