Kryssning till Tallinn

Med Östersjöns största rederi Tallink kan du kryssa från Stockholm till Tallinn. Kryssningen varar i 40 timmar. Det är en härlig kortsemester där resenärerna spenderar två nätter ombord och även har möjlighet att gå av färjan för att utforska det estniska huvudstaden Tallinn under sju timmar.

I Tallinn är särskilt Gamla Stan och Sångarfältet populära sevärdheter som inte får missas. Båda sevärdheterna hinns med under dagen, och för den som vill finns även möjlighet att boka en svensktalande guide under de sju timmarna för att utforska så mycket som möjligt av den vackra staden!

Kryssningen avgår varje eftermiddag från Värtahamnen i Stockholm. Hyttpriserna brukar ligga på omkring 250-300 kr, ibland lägre i samband med olika rabatter och erbjudanden.

Att göra ombord

Förutom att sitta ute i solen och njuta av den fantastiska utsikten, finns det ett stort utbud av andra aktiviteter på kryssningen mellan Stockholm och Tallinn. För den som vill stressa ner och koppla av finns en stor relaxavdelning med spa, pool, jacuzzi och bastu. På kvällen kan den som vill njuta av underhållning med livemusik och shower. Kryssningen till Tallinn är inte bara populär för de som vill njuta av fest och dans, utan även en passande familjekryssning för barnfamiljer. För barn ombord finns bland annat ett stort lekrum med bollhav, pysselavdelning och massa annat skoj. För de med tonårsbarn är shoppingen ombord populär. Det finns stora möjligheter att fynda kläder, parfymer, smink, godis, drycker och massa annat i alla taxfree-butiker.

Ombord finns även restauranger i världsklass. Färjans egna gourmetrestaurang Gourmet Victoria är den mest omtalade med sin meny för finsmakare och sina välutvalda viner. Ett annat läckert alternativ ombord är Grill House, där det serveras kött- och fiskrätter för alla smaker. För den som istället vill kombinera middagen med att se på underhållande shower är lyxiga Starlight Palace det perfekta valet. För den som är sugen på något snabb, gott och enkelt är Fast Food 25h färjans egna snabbmatsrestaurang som har öppet dygnet runt, där finns goda pizzor, wraps, smörgåsar och sallader. Förutom många restauranger finns även flera barer, puber och fik ombord.